POPULÆRTKultur
Sommeraktivitet

Inviterer til filmcamp for ungdom igjen

Nok en gang kan ungdom lage film i idylliske omgivelser.

AV Martin Haugen
Publisert

For femte år på rad arrangerer Sørnorsk Filmsenter en ukeslang camp på Dømmesmoen i Grimstad for filminteressert ungdom 25 – 29. juni.

"Dette blir vårt femårsjubileum! Her blir det sosiale aktiviteter, overnatting i idylliske omgivelser, og ikke minst; masse filmproduksjon", lover arrangøren i en pressemelding.

Sørnorsk Filmcamp er et tilbud rettet mot ungdom som er interessert i filmproduksjon, og ønsker å lære mer om håndverket fra profesjonelle veiledere fra det sørnorske filmmiljøet.

ilbudet er åpent for alle fra Agder og Telemark, og det er like mye et tilbud for de som liker å spille foran kamera, som for de som heller vil regissere eller filme. Campen er produsert av Sørnorsk Filmsenter AS, og deltageravgiften dekker både overnatting, mat og alt det filmrelaterte.

"I fjor deltok rekordmange ungdommer fra rundt omkring i fylkene (28 deltakere) og lagde filmer fra idé til ferdig resultat i grupper, med hjelp fra profesjonelle veiledere. Disse ble filmet, klippet og lydlagt bare i løpet av noen få dager, og på campens siste dag viste man resultatet for hverandre", står det i pressemeldingen.

Filmcamp ønsker alle ungdommer velkommen til Dømmesmoen mellom 25. og 29. juni. Påmelding skjer via Sørnorsk Filmcamp sin Facebook-side og fristen er 7. juni. Målgruppen er ungdom i alderen 15-19 år

Trykk for å se kommentarer

,