HATTRICKSport
4. divisjon

Nytt Håbestad-hattrick sendte Express til topps før ferien

Søgne fikk det tøft på Fevik fedag kveld.

AV Martin Haugen
Publisert
Oppdatert:

Express-trener Roy Ludvigsen var svært misfornøyd med tap for MK i forrige bortekamp, men hjemme på Fevik stadion fikk han se sine elever feie bortelaget Søgne av banen fredag.

Ole Marius Håbestad har fått mye spilletid i feviklagets angrep i år, og har i likhet med Kristian Eriksen bidratt bra med scoringer. Eriksen var toppscorer med sine ti fulltreffere før fredagens kamp, men det var før Håbestad satte i gang målshowet mot Søgne

Fredag sørget nemlig spissen for tre nye nettkjenninger, og er nå oppe i 12 mål i årets 4. divisjon, noe som gjør ham til toppscorer for Express i øyeblikket.

Søgnes trøstemål ble scoret av blåtrøyenes rutinerte Ditlef Ueland.

Med denne trepoengeren kan Express ta sommerferie på tabelltopp. Laget har nå 23 poeng i likhet med Lyngdal, men har bedre målforskjell enn rødtrøyene fra vest. Det skal dog nevnes at Express har spilt en kamp mer enn opprykkskonkurrenten.

Express startet slik (4-3-3):

Henning Berg Halldorsson - Øyvind heia, Wilondja Mayembe , Jaran Jørgensen , Tore Løvås - Steinar berås, Jerome Dennis, Nhuti Tran - Kristian Eriksen, Ole Marius Håbestad, Vegard Ramse

$render.recurse($ctx, '$!content.translatedCode')

,